Extra feestelijke Schapendag door 45-jarig jubileum
Logo kliknieuws.nl/uden
Schapendag vorig jaar (foto: Peter Noy)
Schapendag vorig jaar (foto: Peter Noy)

Extra feestelijke Schapendag door 45-jarig jubileum

  •   461 keer gelezen

ODILIAPEEL | De 45e Schapendag in Odiliapeel vindt op zondag 14 juli plaats. Dit jaar heeft het evenement een extra feestelijk tintje, in verband met het 45ste jubileum.

De jaarlijkse Schapendag is inmiddels een begrip in de regio, mede door het brede aanbod van levende have en het vermaak voor het hele gezin. Zo zijn er naast schapen nog diverse diersoorten te bewonderen, zoals ganzen, alpaca's, geiten en pluimvee met kuikens. Er zijn marktkramen met allerlei koopwaren en plaatselijke producten en lekkernijen. Gedurende de dag kun je bijkomen op een van de vele terrassen, met live muziek en dans. Er worden diverse demonstraties gehouden zoals het drijven met schapen en mogelijk ook ganzen. Het scheren van schapen is ook een bezienswaardigheid. Daarnaast probeert de organisatie schapenkeuringen en demonstraties van diverse rassen te verzorgen.

Programma
Wil je in de gaten houden wat er allemaal op het programma staat? Kijk dan op de website www.odiliapeel.com. De toegang tot het evenement is gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid.

Meer berichten