Het Zuiderpark is gelegen aan de rand van Uden-Zuid, grenzend aan Volkel-West.
Het Zuiderpark is gelegen aan de rand van Uden-Zuid, grenzend aan Volkel-West.

Markt buurtvereniging Zuiderzicht voor alle leeftijden

Algemeen 1.013 keer gelezen

UDEN | Buurtvereniging Zuiderzicht Uden houdt op zondag 30 juni van 11.00 tot 15.00 uur in het Zuiderpark een gevarieerde markt. De markt is gericht op bezoekers van alle leeftijden en wordt georganiseerd door en voor inwoners van Uden en omstreken. Op het grote grasveld bij de speeltuin zullen tweedehands spullen worden verkocht, maar daarnaast is er nog veel meer te beleven.

Voor de kleinere bezoekers wordt er om 12.00 uur een workshop dreumes- en peuterdans gegeven door Body9 en voor de volwassenen is er om 14.00 uur livemuziek, verzorgd door saxofoonensemble Saxperience. Daarnaast zal er ander kindervermaak zijn zoals een springkussen. Door sportieve bezoekers, of niet-sportievelingen die daar graag verandering in zouden willen brengen, kunnen er sportclinics kunnen worden gevolgd verzorgd door sportstudio Next level. Ook aan de innerlijke mens is gedacht, want voor een hapje en drankje kunnen de bezoekers bij de foodtruck van Zoet en Zopie terecht.

De markt is zowel voor deelnemers als bezoekers gratis toegankelijk. Aanmelden voor deelname aan de rommelmarkt kan voor 15 juni door het sturen van een mail aan info@zuiderzichtuden.nl o.v.v. naam en telefoonnummer. De markt is niet bedoeld voor handelaren, maar voor kleine start-ups met zelfgemaakte producten wordt een uitzondering gemaakt (graag vermelden bij aanmelding). Het Zuiderpark is gelegen aan de rand van Uden-Zuid, grenzend aan Volkel-West. Voor diegenen die niet met de fiets komen, is er voldoende parkeergelegenheid bij speelleercentrum De Wijde Wereld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant