Foto door: Joris Bisschops
Foto door: Joris Bisschops Foto: Joris Bisschops

Vodafone-gebruikers kunnen opgelucht ademhalen

Algemeen 4.016 keer gelezen

ERP | Vodafone-gebruikers kunnen opgelucht adem halen. De provider heeft besloten om toch een zendmast te plaatsen tijdens Harmony of Hardcore en 7th Sunday. 

Gebruikers van Tele2 en T-Mobile waren al verzekerd van een beter bereik tijdens beide festivals komend weekend. Voor gebruikers van Vodafone lag dat in eerste instantie anders. Geertje van Zoggel, verantwoordelijk voor de pr van Harmony of Hardcore en 7th Sunday, legt uit: "Vodafone had onlangs besloten om geen tijdelijke zendmasten te plaatsen op festivals of evenementen. Dit was een landelijk besluit. Alleen als er flink voor werd betaald. Daar zijn ze op terug gekomen. Volgens mij zijn er veel klachten binnengekomen bij Vodafone. Wij zijn blij dat de Vodafone-gebruikers straks goed bereikbaar zijn." 

Gewoon bereikbaar
Mensen die zijn aangesloten bij Vodafone zijn dit weekend dus gewoon bereikbaar op 7th Sunday en Harmony of Hardcore. "Wij willen klanten, festivalbezoekers en andere betrokkenen niet in de steek laten tijdens deze events", laat Vodafone tegenover Hard News weten. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant