Afbeelding

V&K viert 60-jarig bestaan met grote show in theater Markant

Algemeen 806 keer gelezen

UDEN | Gymnastiekvereniging Vlugheid & Kracht Uden bestaat dit seizoen 60 jaar. 1958 was het begin van een vereniging in beweging. Nu 60 jaar later wordt dit jubileum op spectaculaire wijze gevierd. Op zaterdag 29 juni is V&K met twee shows te zien in de theaterzaal van Markant Uden.

Alle jeugdleden van de vereniging mogen laten zien wat zij in huis hebben. Turnen, Acrogym, Springgroep, Freerunnen, Guppiegym en de Demogroep zullen met hun eigen optredens samen een spetterende show gaan neerzetten. Hopelijk mogen zij allen laten zien aan twee volle zalen wie V&K is en waar de vereniging voor staat.

Gastoptreden
Naast optredens van onze leden is ex-topturnster Loes Linders die haar roots bij de vereniging heeft aanwezig, is er een gastoptreden van twee voormalige acrogymnasten van de vereniging, is er livemuziek en is er tussen de shows door de mogelijkheid om turnpakjes te kopen.

Tickets
Tickets zijn te koop bij theater Markant Uden. Een kaartje kost 4,50 euro (excl. servicekosten van 1,50 euro). De eerste show start om 12.30 uur en de tweede show start om 16.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant