Afbeelding

Muzikaal Uden: ontmoeten en verbinden voor jong en oud

Algemeen 740 keer gelezen

UDEN | Op 17, 19 en 21 juni is het weer zover. Op die dagen kan Uden genieten van een afwisselend programma tijdens het evenement Muzikaal Uden. De tuin van Sint Jan is inmiddels voor de zesde keer het podium waar Udense muzikanten en artiesten komen optreden.

Het evenement is gestart als een feest met veel muziek om elkaar te ontmoeten. Om met name de meest kwetsbare senioren in Uden te betrekken bij een muzikaal evenement, maar bovenal om Udens talent podium te bieden. Twaalf jaar na de start is het doel nog steeds actueel. Ontmoeten en verbinden waren toen, maar ook nu de sleutelwoorden voor het evenement dat bedoeld is voor jong en oud.

Artiesten
De komende editie staan er weer veel bekende artiesten maar ook onbekender talent op het podium. Er is gezorgd voor een spectaculaire afsluiter op de vrijdagavond: Maurice de Greef en Sixback. Het belooft een mooie week te worden met drie heerlijke zomeravonden en een gezellige vrijdagmiddag. De entree is nog steeds gratis.

Programma
De organisatie van Muzikaal Uden hoopt jullie allemaal te kunnen ontmoeten in de tuin van Sint Jan. Het gehele programma vindt je elders in het Udens Weekblad en op de website www.muzikaaluden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant