Afbeelding

Koninklijke Onderscheiding voor voorzitter carnavalsvereniging De Smouskes

Algemeen 698 keer gelezen

ZEELAND | Burgemeester Bakermans reikte vandaag een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer P.A.M. Lukassen. Dit gebeurde tijdens de jubileumreceptie in het kader van het 55-jarig bestaan van carnavalsvereniging S.C. De Smouskes plaats. De heer Lukassen neemt afscheid als voorzitter van S.C. De Smouskes.

Lukassen was van 1980 tot 1995 medeoprichter en bestuurslid van en vrijwilliger bij badmintonvereniging Poona Zeeland. Van 1984 tot 2018 was hij bestuurslid van voetbalvereniging Festilent te Zeeland. De heer Lukassen is onder andere organisator van diverse activiteiten, zoals het jaarlijkse familietoernooi. Ook was hij medeoprichter en redactielid van het clubblad De Treffers.

In de periode 1997 tot 2006 was hij medeoprichter, bestuurslid en lid van de raadscommissie van Progressief Landerd, waar hij allerlei hand- en spandiensten verrichtte. Hij werkte als verslaggever bij Skyline Radio en als verslagschrijver voor voetbalvereniging R.K.S.V. Volkel. Hij is medeoprichter en was bestuurslid van de Verenigingskoepel Zeeland. Deze koepel behartigde de belangen van alle stichtingen, verenigingen en buurtschappen van Zeeland en had tot doel de samenwerking te stimuleren.

Tot op heden is hij voorzitter van de carnavalsvereniging S.C. De Smouskes. De heer Lukassen was vele jaren lid van de Raad van Elf en was hij betrokken bij onder andere de vormgeving van de carnavalskrant, het organiseren van pronkzittingsavonden en de jaarlijkse spullenmarkt. Daarnaast was hij voorzitter van de commissie carnavalsoptocht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant