Afbeelding

Gouden duo Babel en Zico zoekt leuke baas

Human Interest 442 keer gelezen

UDEN | Twee asieldieren van de week deze keer. Deze week zetten we Babel en Zico in het zonnetje. Deze twee knappe (bijna identieke) mannen hebben elkaar helemaal gevonden in het asiel.

Babel, een langzitter en erg bang is helemaal opgebloeid sinds Zico een aantal weken geleden in dezelfde ruimte werd geplaatst. De 2 mannen knuffelen en spelen wat af met z'n tweetjes. We hebben dan ook niet hoeven twijfelen om de beslissing te maken dat deze twee samen een gouden mandje moeten krijgen.

Zico is ook nog wat bang voor mensen maar wel enorm nieuwsgierig en Babel neemt dit van hem over. Een echte bromance en gouden duo dus. Interesse? Mail dan naar admin@hokazo.nl.

Hokazo nieuws
De allereerste plaatsbare kittens komen online op de website van dierenopvangcentrum Hokazo (www.hokazo.nl) en dierenasiels.com. Tot nu toe verblijven al hun kittens in pleeggezinnen. Ze krijgen dan ook veel mailtjes en telefoontjes bij het asiel met vragen over deze kittens. "Natuurlijk beantwoorden we die met liefde en plezier maar als je interesse hebt in een kitten kun je het beste een mailtje sturen naar dierenasiels@hokazo.nl. Deze mail wordt dan doorgestuurd naar het desbetreffende pleeggezin waar de kittens verblijven en het pleeggezin neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant