Afbeelding

Jaarlijkse Midzomeravond in achtertuin van Sint Antonius

Algemeen 813 keer gelezen

VOLKEL | Sint Antonius houdt op woensdagavond 26 juni in samenwerking met Stichting Vrienden van Sint Antonius de jaarlijkse Midzomeravond. De avond begint om 19.00 uur en iedereen uit de regio is welkom. De toegang voor deze avond is gratis.

Het thema van de Midzomeravond is dit jaar 'Sint Antonius @ the beach'. De gehele sfeer en aankleding is zomers, met palmbomen, nostalgische caravans, strandballen en Hawaii kransen. Tijdens deze avond verzorgt sambaband 'Dale Cana' uit Oss een zomers optreden. Ook Saskia & Serge betreden het podium. Zij zijn bekend van onder andere de nummers 'Zomer in Zeeland' en 'Vlinders'.

Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd. Zo is er een frietwagen waar je friet en snacks kan kopen. Bij de bar kunnen bezoekers terecht voor warme en koele drankjes. Traditiegetrouw wordt rond 22.00 uur een grote loterij gehouden met zomerse prijzen. De opbrengst van deze avond komt ten goede aan de bewoners van Sint Antonius, de Pastorie en de bewoners van de aanleunwoningen. De avond vindt plaats in de achtertuin van Sint Antonius aan de Capellerhof 60 in Volkel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant