Afbeelding

Wild Rose in Filmhuis De Pul

Kunst en cultuur 558 keer gelezen

UDEN | Filmhuis De Pul draait aanstaande donderdag de film 'Wild Rose'. De film vertelt over de Schotse Rose-Lynn Harlan, die na haar gevangenisstraf haar droom achterna wil gaan om countryster te worden.

Gehuld in witte laarzen en een cowboyhoed probeert Rose-Lynn, gespeeld door Jessie Buckley, haar leven op te bouwen voor haarzelf en haar kinderen, nadat ze uit de gevangenis is vrijgekomen. Haar droom? Het maken als countryster en verhuizen naar Nashville. Want Nashville, dat is waar ze thuis hoort. Ondertussen heeft haar moeder haar buik vol van haar Nashville-onzin en dringt ze erop aan dat Rose-Lynn toch echt zorg moet dragen voor haar kinderen en een leven in Glasgow moet opbouwen.

Filmhuis De Pul draait iedere donderdagavond een film in Cultuurpodium De Pul aan de Kapelstraat 13 in Uden. Tijdens deze filmavonden worden de films vertoond op een groot scherm en kunnen bezoekers onder het genot van een drankje genieten van een gevarieerd aanbod aan filmhuisfilms. Het filmhuis wordt volledig gerund door vrijwilligers, die niet alleen de avonden verzorgen, maar ook het aanbod selecteren.

Filmtickets voor filmvertoningen in De Pul zijn te reserveren via filmpul.com. Een kaartje kost 6 euro. De deuren gaan open om 19.15 uur, de film begint om 20.00 uur. Reserveren voor deze populaire voorstelling wordt aangeraden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant