Afbeelding
Foto: Henk Lunenburg

Gastrobar Blitz en Bistro Bellair ook aanwezig op Lekker Uden

Algemeen 1.150 keer gelezen

UDEN | Foodmarkt Lekker Uden heeft twee nieuwe namen toegevoegd aan de lijst met foodartiesten: Gastrobar Blitz en Bistro Bellair sloten zich onlangs aan bij het evenement dat gepland staat voor het laatste weekend van augustus.

Eerder al werd bekend dat ook Brasserie de Conversatie, Gossimijne, Ons Caffeej, Oonivoo, Restaurant Cusco, Señor PP en Sergeant Peppers zich verbonden hebben aan het evenement op de Markt. 

Lekker Uden 
Tijdens Lekker Uden transformeert de Udense Markt tot een sfeervolle foodmarkt, waar food minnend Uden en omgeving drie dagen lang het culinaire hart op kan halen en kan genieten van alle geuren, kleuren en smaken die Uden op foodgebied rijk is. Het evenement is geïnspireerd op de foodhallen-trend die wereldwijd populair is.

Business-avond
Lekker Uden start op donderdag 29 augustus met een exclusieve business-avond, waarbij alle sponsoren en betrokkenen worden getrakteerd op de opening van het event. Arrangementen voor deze avond en alle aanvullende sponsormogelijkheden zijn terug te vinden op www.lekkeruden.nl/business. De betrokken sponsoren van Lekker Uden zorgen er samen voor, dat het event van vrijdag tot en met zondag gratis toegankelijk is. Op de website www.lekkeruden.nl lees je meer over het event.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant