Afbeelding

EVA Taalgroep voor vrouwen succesvol van start

Algemeen 410 keer gelezen

UDEN | In maart is de EVA Taalgroep voor Vrouwen met veel succes gestart. Nu genieten de deelneemsters van een verdiende vakantie. In september gaan zij met nieuwe energie weer van start.

De lessen van de Taalgroep EVA vinden plaats in Wijkcentrum De Nieuwe Pit: op dinsdagavond en woensdagochtend. In april, mei en juni zijn er maar liefst elf nieuwe cursisten gestart. Zij werken onder leiding van Vrouwen Samen met gratis cursusmaterialen van de Stichting Lezen en Schrijven. Van maandag 8 juli tot zondag 18 augustus is er geen taalles in wijkcentrum De Balans en Bibliotheek. Taalles in wijkcentrum De Balans start weer op maandagochtend 19 augustus en TaalRijk in de bibliotheek op vrijdag 23 augustus. Bij alle groepen wordt Nederlands gesproken, ook in de pauze. Mensen met veel verschillende nationaliteiten leren elkaar kennen tijdens de bijeenkomsten.

Wil jij na de vakantie deelnemen in een van de Taalgroepen? Neem dan contact op met Yvonne de Groot, Taalhuis Uden: 0413 26 31 01. Als tegemoetkoming in de lesmaterialen wordt in de bibliotheek een kleine bijdrage van 1 euro per week gevraagd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant