Afbeelding

Tijd voor een nieuwe mand voor kater Boothby

Human Interest 419 keer gelezen

Het asieldier van deze week heet Boothby. Boothby is een enorm lieve, aanhankelijke kater van juni 2011. Hij is als zwerfdier bij ons binnengekomen en er heeft zich niemand voor hem gemeld. Tijd voor een nieuwe mand.

Boothby is een echte mensenkat. Het liefst word hij de hele dag geknuffeld en gekriebeld. Andere katten is hij niet zo van gecharmeerd. Ook kan geeft hij in zijn enthousiasme wel eens 'liefdesbeetjes'. We plaatsen hem daarom niet bij kleine kinderen. Hij heeft redelijk wat energie, het zou daarom fijn zijn voor hem als hij in zijn nieuwe huisje naar buiten zou kunnen. Boothby zit momenteel op speciaal voer in verband met blaasgruis. De kans is erg groot dat dit over gaat. Interesse in hem? Kom dan eens kijken bij dieropvangcentrum Hokazo.

Hokazo nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo is voor hun lieve Freya op zoek naar een pleeggezin. Freya is een kruising tussen een stafford en Cane corso. Ze heeft spondylose en het leven in een kennel doet haar geen goed. Ze heeft niet veel nodig, enkel een warme mand, af en toe een aai over haar bolletje en korte wandelingetjes. Het dierenopvangcentrum zoekt voor haar een huisje zonder andere huisdieren. Kun jij dit haar bieden? Neem dan contact op via admin@hokazo.nl en vraag naar de voorwaarden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant