Afbeelding

Oepsie, het asieldier van deze week

Human Interest 411 keer gelezen

UDEN | Het asieldier van deze week is Oepsie. Oepsie is een knappe, bescheiden kater met een geschatte geboortedatum van 2014. Hij zit alweer een tijdje in onze opvang en we hopen voor hem dat er dan toch binnenkort echt een gouden mandje voor hem klaarstaat.

Oepsie is nog wat verlegen naar mensen maar voelt zich wel heel erg op zijn gemak bij andere katten. We zoeken een rustig huisje voor hem met een kattenmaatje waar hij zich aan op kan trekken. Wil jij Oepsie een kans geven en heb je een plekje voor deze knappe knul? Kom dan eens kijken op de Lange Goorstraat 6 in Uden.

Hokazo nieuws
Het kittenseizoen is in volle gang. Nog steeds krijgt dierenopvangcentrum Hokazo dagelijks hele families binnen. Gelukkig hebben ze tot nu nog steeds plekjes in pleeggezinnen kunnen vinden voor al deze kittens maar ondertussen beginnen deze plekken helaas toch echt vol te raken. Ze zijn dan ook altijd op zoek naar een helpende hand. Heb jij een groot hart voor dieren, een kamer over en woon jij in een straal van 15 km rond één van de dierenartsen (sint-michesgestel, Gemert, Boxmeer, Schaijk, Landhorst)? Neem dan contact op via admin@hokazo.nl en vraag naar de voorwaarden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant