Afbeelding

First Lady Liz Richards weer aanwezig op Pink Friday

Algemeen Mega Kermis Uden 2019 866 keer gelezen

UDEN | Ook dit jaar schittert Liz Richards weer op de Udense kermis tijdens Pink Friday, op vrijdag 26 juli. De First Lady van Uden heeft er zin in. "Ik hoop dat er veel mensen in het roze komen!"

Liz is voortaan het gezicht van Pink Friday. "Ik doe dit geloof ik alweer voor de zevende keer", vertelt ze.  "Ik werd het eerste jaar door café 't Stulpke geboekt, en inmiddels doe ik het alweer vijf jaar voor de gemeente. De laatste drie jaar sta ik op de grote bühne." Bijzonder detail: normaal gaat Liz nooit naar kermissen. "Nooit! Uden is de enige kermis waar ik kom. Weet je wat het is: Uden is thuiskomen. De kermis is leuk, de mensen zijn leuk. Geweldig." Om 19.00 uur opent de First Lady de roze vrijdag, bij de ingang van het gemeentehuis. "Ik zing dan twee nummers. De hofdames lopen vervolgens over de kermis en proberen de attracties uit. Rond de klok van 22.00 uur wordt de hofdame van het jaar gekozen. Met de meiden zing ik daarna nog twee nummers op het kleine podium." Liz heeft ooit een nummer 1 hit gehad, genaamd 'Het is mijn dag vandaag'. "Daar open ik ieder jaar de kermis mee. Dat is natuurlijk heel toepasselijk, want Pink Friday is ook echt mijn dag."

Wat de First Lady betreft kan het op Pink Friday niet roze genoeg. "Ik wil tegen iedereen zeggen dat ze in het roze moeten komen. Ik zou ook graag meer regenboogvlaggen zien. Dat is immers waar Pink Friday om gaat. Gewoon doen!" Ze kan in ieder geval niet wachten tot het zover is. "De Udense kermis is echt heel erg gemoedelijk." Om lachend te vervolgen: "Zolang mijn gezicht nog meewerkt hoop ik dit nog heel lang te doen. Ik vind het geweldig."
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant