Foto's door: www.fotografiedani.nl.
Foto's door: www.fotografiedani.nl.

Kaartverkoop Heerlijk Hemelrijk Festival start morgen

Algemeen 1.536 keer gelezen

VOLKEL | Na het succes afgelopen jaar van Heerlijk Hemelrijk Festival, waar 15.000 mensen genoten van het uitverkochte festival, wordt de zondag van FestyLand op 13 oktober alweer voor de zesde keer omgeturnd tot Heerlijk Hemelrijk Festival. 

Waar tijdens FestyLand op vrijdag en zaterdag een minimumleeftijd van 18 gehanteerd wordt, is Heerlijk Hemelrijk Festival op zondag toegankelijk voor iedereen. Het aanbod is breed, gevarieerd en voor alle leeftijden interessant. Je kunt er gezellig wat drinken en eten onder het genot van sfeervolle muziek en genieten van tribute krakers van de bovenste plak. Er zal voor de jongeren wederom een muziekprogramma in The Ballsroom en de Spektakulair zijn en voor de allerkleinste is de Fun Palace the place to be. Hier staan springkussens en attracties opgesteld en natuurlijk zorgt een dj voor leuke muziek. Kortom, een dag vol met optredens van bekende bands, dj's, workshops, culinaire belevenissen en speelplezier.  

Geniet dit jaar op zondag 13 oktober van het diverse festival - voor jong en oud - op het Hemelrijk in Volkel. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag (morgen) om 10.00 uur en de eerste 500 tickets koop je met 50 procent korting. Check: www.heerlijkhemelrijkfestival.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant