Afbeelding

OBS Camelot opent schooljaar in tijdelijke locatie

Onderwijs 1.368 keer gelezen

UDEN | In verband met de bouw van het nieuwe Kindcentrum aan de Germenzeel is basisschool Camelot voor anderhalf jaar tijdelijk ondergebracht in het voormalige schoolgebouw van de OBS De Meent.

In de laatste vakantieweek is er door het team van OBS Camelot hard gewerkt om het tijdelijke onderkomen goed in te richten. Op maandagochtend was de jaaropening. Alle ouders en kinderen werden ontvangen op het schoolplein. Met lege verhuisdozen hebben kinderen eerst een muur gebouwd waarin alle klassen vertegenwoordigd waren. "De gedachte daar achter was dat verhuizen best wel een puzzel is geweest om alles op zijn plaats te krijgen, maar dat er nu uiteindelijk een stevig fundament staat waarop we verder kunnen bouwen", vertelt directeur Paul Bouw.

Logo
Op feestelijke wijze werd het logo van de school onthuld aan de voorkant van het gebouw. Daarna konden de kinderen hun nieuwe klas gaan bekijken. Iedereen werd getrakteerd op ranja en taart en voor ouders was er koffie en gebak in de aula van de school. "Camelot is klaar om de kinderen goed te ontvangen en er weer een mooi schooljaar van te maken", besluit de directeur.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant