Afbeelding

BabyKwartier breidt uit met BabyKwartierXL

Algemeen 540 keer gelezen

BOEKEL | In bibliotheek in Boekel wordt elke week kwartier gemaakt voor baby's tot 1,5 jaar. Dat doen ze op dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur. Het BabyKwartier breidt uit met BabyKwartierXL. Iedere eerste dinsdag van de maand wordt een XL toegevoegd.

XL betekent meer. Meer (voor)leesplezier. En nog meer samen genieten in de bibliotheek voor baby's en hun (groot)ouders/verzorgers. Inlopen kan vanaf 10.00 uur. Daarna is er een gastspreker die op een toegankelijke manier informeert over allerlei zaken die jonge (groot)ouders bezighoudt. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen. Na een pauzemoment, met koffie of thee en voor de kleintjes een gezonde snack, verzorgt BoekStartcoach Marjon Smits een inspirerende activiteit waarbij de baby's en boekjes centraal staan. BabyKwartierXL wordt georganiseerd door Bibliotheek De Lage Beemden in samenwerking met GGD Hart van Brabant, Logopediepraktijk Boekel en Fysiotherapie voor kinderen.

Programma
Het allereerste BabyKwartierXL van Boekel vindt plaats op dinsdag 3 september. Logopediste Marian Walraven van Logopediepraktijk Boekel vertelt over communiceren met je baby. Hoe en waarom communiceren jonge kinderen? Welke communicatiefasen zijn er? Ook legt Marian uit hoe je op een goede manier taal kunt toevoegen in de interactie. Zodat je je kind kunt helpen om zich uit te drukken.
De volgende XL bijeenkomsten zijn op de dinsdagen 1 oktober, 5 november en 3 december. De onderwerpen die dan aan bod komen zijn spel en spelontwikkeling, mediaopvoeding en de motorische ontwikkeling van baby's en peuters.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant