Afbeelding

Workshop muziek op schoot

Algemeen 405 keer gelezen

UDEN | Ieder kwartaal organiseert bibliotheek Uden een leuke workshop voor jou en je baby, waarbij communiceren met je kindje voorop staat. Op woensdag 11 september van 10.30 tot 11.30 uur is er weer een workshop.

Wist je dat je met je pasgeboren baby al boekjes kunt 'lezen'? Samen plaatjes kijken en samen praten of zingen is goed voor het contact met je baby en voor de taalontwikkeling van je kindje. Kinderen die vanaf jonge leeftijd worden voorgelezen hebben een voorsprong in hun taalontwikkeling voor hun verdere leven. Ook als je zingt ben je met taal bezig. En muziek maken is natuurlijk altijd een feest. In de bijeenkomst 'muziek op schoot' krijgt je tips over voorlezen aan je kindje. Aansluitend leert Janneke Wijnstra muziekdocent van Kunst & Co je de leukste liedjes.

De workshop is bedoeld voor alle baby's vanaf 12 maanden tot 2 jaar. Aanmelden voor deze activiteit kan door je naam/mailadres en telefoonnummer te mailen naar uew@nobb.nl of door je in te schrijven bij de klantenservice van bibliotheek Uden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant