Op vrijdag kun je je beste après-ski outfit voor de dag halen.
Op vrijdag kun je je beste après-ski outfit voor de dag halen.

Nieuw: Udens Bierfestival, feesten in het Bevrijdingspark

Algemeen 1.942 keer gelezen

UDEN In het Bevrijdingspark in Uden vindt van vrijdag 27 tot en met zondag 29 september het Udens Bierfestival plaats. Dit 3-daags evenement wordt opgezet door dezelfde organisatie als het succesvolle Smulfestival dat jaarlijks begin juni in het Sportpark gehouden wordt. In het Bevrijdingspark wordt een tent opgebouwd om ervoor te zorgen dat neerslag geen invloed zal hebben op het evenement.

Elke dag zal er een ander thema zijn, de basis zal echter altijd bier zijn. Hoe wordt bier nu precies gemaakt? Uit welke ingrediënten kan je bier maken? En je kan verschillende gerechten proeven op basis van bier.

Vrijdag 27 september:
Après-ski in die TirolerHutte

Vrijdag 27 september start met 'Après-ski in die TirolerHutte'. De naam zegt het al: trek je gekste of mooiste après-ski outfit aan en ga los op de fantastische artiesten die zullen optreden. Naast Thorsten von Lippe-Biesterfeld, bekend van het Tirolerdorp tijdens de Udense kermis, zal ook Heidi und die Heino's, Helmut Horner en de Après-ski Instructor Fritz Gunther een optreden gaan geven. Stilstaan zal deze avond dus geen optie zijn. Voor 45 euro bemachtig je al een all-in ticket. Bij dit ticket is de hele avond gratis bier, wijn of fris, een portie spareribs en een broodje bratwurst inbegrepen. Tickets zijn online verkrijgbaar via www.lifetourmanagement.nl/ticketshop. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot 01.00 uur.

Zaterdag 28 september:
Bier & Worst

Zaterdag 28 september is Bier & Worst, een Nederlandse ode aan de bekende Oktoberfesten in München. De tent zal dan worden gevuld met tafels en banken waar je gezellig met z'n allen aan kan gaan zitten.Er zullen verschillende artiesten optreden. Zaterdag 28 september en zondag 29 september zullen naast de rock and roll coverband Dude, ook Crest en Roses Session Band optreden. Toegang is gratis. Bier & Worst duurt van 14.00 tot 23.00 uur. Toegang is gratis.

Zondag 29 september:
Hop & Druif

Zondag is de kers op de taart, Hop en Druif. Bierbrouwerijen zullen hun lekkerste speciaalbier aanbieden vanuit hun eigen stand en al je vragen beantwoorden met betrekking tot bier. Zoals de naam het al zegt zal er ook een wijnproeverij aanwezig zijn. Foodtrucks zullen zorgen dat er bij elk bier en wijn een lekker gerecht te vinden is. Natuurlijk zijn er zondag ook live optredens zijn en voor de kinderen zullen er verschillende activiteiten zijn. Hop & Druif is van 14.00 tot 20.00 uur. Ook hierbij is de toegang gratis.

Win
Wil je kans maken op een goed gevuld speciaalbier pakket? Vul zondag 29 september de enquête, 'welk bier vond jij het lekkerst?' in en lever deze in bij de infostand (enquête is daar ook verkrijgbaar). Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg dan het Udens Bierfestival via Facebook: @udensbierfestival.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant