Afbeelding

Stichting GoedeDoelenWeek Uden is een feit

Algemeen 413 keer gelezen

UDEN | Ook in Uden gaat een GoedeDoelenWeek van start. Alle landelijke goede doelen gaan vanaf april 2020 in Uden voor één jaarlijkse, gemeenschappelijke collecte.

Een 'GoedeDoelenWeek' heeft verschillende voordelen: één sterke organisatie, één keer een keuze maken voor welke doelen je wilt doneren, dat blijft een vrije keuze, één keer per jaar een collectant aan de deur voor alle inwoners van Uden, meer veiligheid voor inwoners van Uden én de collectant en minder intensief voor onze collectanten omdat zij minder woningen gaan bezoeken.

Deze nieuwe organisatie 'valt of staat' met de medewerking van alle sponsors, vrijwilligers en collectanten. De organisatie hoopt ook dit jaar weer op hen te mogen rekenen en ervoor te zorgen dat de GoedeDoelenWeek een groot succes wordt. "Laat die ervaring met het collecteren van de afgelopen jaren niet verloren gaan", zo roept Stichting GoedeDoelenWeek op. "Het hoeft zeker niet per se alleen maar collecteren te zijn. Misschien heb je interesse in een andere vorm van ondersteuning. Er zijn volop mogelijkheden." Aanmelden als sponsor of vrijwilliger/collectant kan eenvoudig via het contactformulier. Op de website www.goededoelenweekuden.nl kun je regelmatig lezen over de voortgang. De organisatie gaat in op de activiteiten van de verschillende werkgroepen en alles wat zich rondom de GoedeDoelenWeek Uden afspeelt. Ook in het Udens Weekblad, Kliknieuws en op de Facebookpagina van de GoedeDoelenWeek zullen artikelen, foto's en video's geplaatst worden. Voor reacties en vragen kun je gebruik maken van het contactformulier.

Let op: er zullen in 2019 nog een aantal collectes zijn van afzonderlijke goede doelen. In 2020 wordt pas gestart met de gezamenlijke collecte in de GoedeDoelenWeek.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant