Het team van Weekblad Regio Oss: Leon Voskamp, Rian Filippini en Tom Dominikus.
Het team van Weekblad Regio Oss: Leon Voskamp, Rian Filippini en Tom Dominikus.

Uitgeverij Talvi neemt De Sleutel over: 'Met veel vertrouwen de toekomst in'

Algemeen 3.255 keer gelezen

Uitgeverij Talvi (uitgever van o.a. Weekblad Regio Oss en De Maas Driehoek) koopt per 1 oktober huis-aan-huiskrant De Sleutel van De Persgroep. De laatste uitgave verschijnt op woensdag 25 september. Voor de trouwe lezer blijft het lokale nieuws via Weekblad Regio Oss gewoon beschikbaar.

Jan van Dun, algemeen directeur local media van De Persgroep: "De markt ontwikkelt zich zodanig en snel dat in veel steden en gemeenten nog slechts plaats is voor één huis-aan-huiskrant. Terwijl er soms wel drie zijn met allemaal dezelfde uitdagingen. Dit leidt tot allerlei bewegingen in de sector."

Betrokkenheid
Weekblad Regio Oss is hét best gelezen weekblad in Oss en omgeving. Aan de basis van dit succes ligt de betrokkenheid bij de Osse gemeenschap en het bedrijfsleven. De medewerkers komen allen uit het gebied en weten wat er speelt.

Redactie
Advertenties worden gedragen door een uitstekende redactionele omgeving. In Weekblad Regio Oss staat uiteraard het laatste nieuws uit Oss en omgeving, maar er is ook veel aandacht voor onder andere kunst en cultuur, sport, politiek, zakelijk nieuws, evenementen en kleinere activiteiten.

Vertrouwen
Uitgeverij Talvi is overtuigd van de kracht van huis-aan-huisbladen. Directeur Erhard Soeterbroek: "We zien de krant ook de komende jaren als dé manier om de inwoners van het lokale nieuws in de regio Oss te voorzien. Met deze mooie samenwerking gaan wij met heel veel vertrouwen de toekomst in."

Bezorgers
Voor onze bezorgafdeling zijn we op zoek naar nieuwe bezorgers. Ben jij een bezorger van De Sleutel en wil je Weekblad Regio Oss bezorgen? Of kom je uit de buurt en breng je nog geen kranten rond? Mail naar
bezorging@uitgeverij-talvi.nl en wij nemen contact met je op!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant