TOP - Erp. (Foto: Pion Steeg)
TOP - Erp. (Foto: Pion Steeg)

Van Wanrooij: 'Er staan twee ploegen tegenover elkaar die moeten winnen'

Voetbal 490 keer gelezen

Met Brabantia - HVCH staat er direct een topper in de eerste klasse C op het programma. Beide ploegen wonnen hun eerste wedstrijd overtuigend. Kunnen de Heeschenaren de koppositie overnemen in Eindhoven?

Erp tegen Rhode is een leuke regionale derby. Rhode verloor de eerste wedstrijd met 1-2 van Leones en daar baalde trainer John Meijs van. "Er had voor ons zeker meer ingezeten. Het is teleurstellend dat we starten met een nederlaag." Erp verloor ook met 2-1, maar dan op bezoek bij TOP. En wat waren de Erpenaren dichtbij een goed resultaat. Erp-trainer Jurgen van Wanrooij is klaar voor de wedstrijd tegen Rhode. "Er staan twee ploegen tegen over elkaar die moeten winnen. Zo niet dan sta je bij de onderste drie er daar willen wij weg blijven. Als wij met dezelfde intenties spelen als afgelopen zondag, dan is het vertrouwen groot."

Leones tegen TOP is een wedstrijd tussen twee ploegen die startten met een overwinning. Leones bij Rhode, TOP won zonder al teveel overtuiging van Erp. TOP in thuiswedstrijden is bovendien een ander verhaal dan uitwedstrijden, waarin het qua resultaten de laatste jaren toch minder succes had. Een wedstrijd tussen twee leuke ploegen met veel voetballend vermogen.

Kijk zondag op Kliksport voor een verslag van deze klasse.

Eerste klasse C:
1. Brabantia 1-3
2. HVCH 1-3
3. Woezik 1-3
4. Alverna 1-3
5. Leones 1-3
6. TOP 1-3
7. FC Eindhoven 1-1
8. SC 't Zand 1-1
9. Unitas'30 1-0
10. Erp 1-0
11. Rhode 1-0
12. Nemelaer 1-0
13. Best Vooruit 1-0
14. NEC 1-0

Leones - TOP 
Erp - Rhode
Unitas'30 - NEC
Brabantia - HVCH
Best Vooruit - SC 't Zand 
Nemelaer - Alverna
FC Eindhoven – Woezik
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant