Tiny en Ingrid, boerenbruidspaar van vorig jaar, dragen het stokje over.
Tiny en Ingrid, boerenbruidspaar van vorig jaar, dragen het stokje over.

Onthulling Boerenbruidspaar 2019-2020 in Volkel

Algemeen 1.628 keer gelezen

VOLKEL | In Volkel wordt zaterdag 9 november weer flink gestreden tijdens de jaarlijkse boerenzeskamp in De Schakel. Dit jaar loopt het thema 'Help mijn man is klusser' als een rode draad door de dag heen. Ook wordt het nieuwe boerenbruidspaar onthuld.

Samen genieten met je vrienden, buren, vereniging of familie tijdens oer Hollandse spelen. Tijdens het boeren zeskamp krijg je een hapje tussendoor, met aansluitend de onthulling van het 35e boerenbruidspaar in het begin van de avond. Wie wint de strijd dit jaar? Wie gaat ervandoor met het fust bier (50 liter) en de krat fris? De middag begint om 15.30 uur. Kom op tijd om een goede tafel te bemachtigen. Om precies 16.00 uur gaat het eerste spel van start.

Boerenbruidspaar
Het bruidspaar van 2019-2020 is er klaar voor en heeft er veel zin in. Kom jij kijken welk bruidspaar rond de klok van 20.00 uur onthuld wordt?Het boerenzeskamp is rond 19.00 uur afgelopen, daarna maakt de organisatie alles klaar voor de onthulling. Het is dus mogelijk om alleen naar de onthulling te komen kijken.

Feestje
Carnavalsvereniging De Piepers zal tussen het zeskamp en de onthulling hun officiële gedeelte doen. Na de onthulling heb je in de zaal de gelegenheid het nieuwe bruidspaar te feliciteren, met aansluitend een feestje met Beats Events. Het carnavalsseizoen is dan officieel geopend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant