Afbeelding

Uden Live afsluiter van 24 uur Uden

Centrum 129 keer gelezen
UDEN | 24 uur Uden wordt op zaterdag 5 september afgesloten door de tweede editie van Uden LIVE . Dit groots en gratis muziekfestijn wordt georganiseerd door Stichting Events Initialis. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en ook het programma is in productie.

[image=255024]

Uden gaat ook in 2015 24 uur lang open van vrijdagavond 4 tot en met zaterdagavond 5 september. Deze tweede editie kon na het succes van vorig jaar, met 60 activiteiten en heel veel enthousiaste bezoekers, niet uitblijven. Op 8 april, tijdens de aftrapbijeenkomst, lanceerden de aanwezige Udenaren het ene mooie idee na het andere. Wat opviel waren de vele cross-overs; het bewijs dat samenwerken en verbinden dé sleutelwoorden zijn van 24 uur Uden.
De eerste activiteiten van 24 uur Uden 2015 zijn al bekend: Sportakel in het Sportpark, een Shantyfestival, een knalfeest op het Sint Jansplein met bijbehorende hardloopwedstrijd en nu dus Uden Live. Wie ook een event of activiteit heeft voor 24 uur Uden, kan dit melden via www.24uuruden.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant