Afbeelding

Uden Centrum viert de nieuwe Promenade

Centrum 90 keer gelezen
UDEN - Nadat het nieuwbouw winkelcomplex aan de Promenade in Uden afgelopen februari open ging, zijn de afgelopen maanden ook de bestaande Promenade winkels volledig vernieuwd en is het hele omliggende gebied helemaal nieuw ingericht. Komende week worden de laatste werkzaamheden afgerond en heeft Uden Centrum er met de nieuwe Promenade voortaan een prachtig stuk nieuwe winkelbeleving bij.

Centrummanager René Jetten van Uden Promotie is om meerdere redenen blij dat de nieuwe Promenade eindelijk afgerond is: "Allereerst is dit nieuwe winkelgebied uiteraard een geweldige extra dimensie voor ons centrum waarmee we onze marktpositie in de grote regio zeker nog verder versterken, en daarnaast is het fijn voor het publiek en de bedrijven in die omgeving dat de bouwoverlast na ruim twee jaar eindelijk voorbij is."
Voor Uden Promotie stond dan ook vast dat de officiële voltooiing van dit prachtige nieuwe winkelgebied niet voorbij mocht gaan zonder de nodige feestelijkheden. Een eerder gepland meerdaags centrumfestijn bleek niet haalbaar maar met ondersteuning van de centrumbedrijven wordt deze unieke gebeurtenis nu gevierd met een extra feestelijke koopzondag; 'Uden Centrum viert de Promenade!'. Het hele centrum krijgt zondag een feestelijke versiering en er is volop muziek & entertainment voor jong & oud en voor de allerjongsten is er allerlei speelplezier en zijn er leuke surprises. Uden Centrum viert de Promenade!, zondag vanaf 12 uur.

Alles over Uden Centrum: udenpromotie.nl en facebook ‘Uden Promotie’.

[image=307905]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant