Afbeelding

Nog enkele kavels vrij in CPO Zuiderpark

Wonen 147 keer gelezen
UDEN - CPO vereniging Zuiderpark is samen met adviesbureau BIEB en architect Keeris druk bezig met het realiseren de woonwensen van de deelnemers. Er zijn drie locaties (Mottoen I & II en Muntmeester) ter beschikking en die zijn vlakbij het aangelegde park op Velmolen. Er is nog plaats in de vereniging om mee te doen.

[image=268288]

De CPO vereniging bestaat uit elf huishoudens die gezamenlijk hun woningen ontwerpen. De groep is bezig met het bepalen waar iedereen wil komen te wonen. Ook wordt de indeling van de toekomstige huizen gemaakt. Van de drie locaties is Muntmeester nog beschikbaar. Dat zijn hoek- en tussenwoningen. Het oppervlak van deze woningen varieert tussen 149m2 en 166m2. De prijs ligt tussen de € 157.000,- v.o.n. en € 167.000,- v.o.n. Het is mogelijk een starterslening aan te vragen (maximaal € 25.000,-).

Werving
Bij Collectief Particulier Opdrachtgeverschap oftewel CPO realiseert een groep mensen een aantal woningen. Hierbij hebben alle deelnemers voortdurend inzicht en inspraak in de keuze van het bouwsysteem, de bouwmaterialen, het afwerking - en het kostenniveau. In de fasen daarna hebben individuele kopers de gelegenheid zelf te beslissen over de indeling en afwerking van hun eigen woning. Meer informatie: facebook.com/CPOzuiderparkUden of Nikki Jansen:

[image=268286]

[image=268285]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant