Afbeelding

Avond over patiowoningen Oude Maasstraat

Wonen 143 keer gelezen
UDEN - Stichting SIR-55 houdt woensdag 19 november een informatieavond over bouwmogelijkheden aan de Oude Maasstraat, op de plek waar voorheen het Inloophuis was gevestigd. Onder begeleiding van de stichting is het mogelijkheid om er drie patiowoningen te realiseren.

[image=293004]

SIR-55 is een consumentenorganisatie, opgericht om aan de woonwensen van senioren tegemoet te komen. De gemeente Uden en Stichting SIR-55 hebben vorige maand een reserveringsovereenkomst gesloten. Vrijwilligers Hans Dortmans en Theo Smulders, contactpersonen van SIR-55, zijn aanwezig die avond: “Een unieke kans om in Uden zelf een huis te realiseren. Bepaal zelf de indeling, maar ook de grootte en uitstraling van de woning. Hetzelfde geldt voor de afwerking; een klusser kiest voor een casco oplevering terwijl iemand anders kiest voor een volledig afgewerkte woning. Er bestaan méér mogelijkheden in de gemeente Uden voor de realisatie van dergelijke woningen, dus het is van belang om wensen te laten horen.”

Aanmelden voor de avond kan via: info@sir-55.nl, of telefonisch: 040-242 32 23. Na aanmelding wordt een persoonlijke uitnodiging met tijdstip en locatie gestuurd.
www.sir-55.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant