Afbeelding

Vlag in top appartementen MuzeRijk

Wonen 110 keer gelezen
UDEN - Het ontmoetingsplein MuzeRijk in de Bitswijk in Uden is vanaf april dit jaar al volop in gebruik. Area hijst morgen samen met aannemer BAM. de gemeente Uden en Brabant Zorg, de vlag in top bij het bereiken van het hoogste punt van het appartementencomplex aan het ontmoetingsplein MuzeRijk.

[image=289667]

In het voorjaar van 2015 worden volgens planning de 48 huurappartementen opgeleverd. De verhuur startte eind augustus. Jan van Vucht, directeur/bestuurder Area, “Tot mijn grote genoegen hebben veel bewoners uit de Bitswijk gereageerd. Area hecht veel waarde aan dit plan om te kunnen voldoen aan de woonvraag van de ouderen wijkbewoners. Door de bouw hebben wij hen de mogelijkheid geboden om binnen hun eigen wijk te verhuizen naar een gelijkvloerse woning met minimaal onderhoud. Het is mooi dat de oudere wijkbewoners in hun vertrouwde woonomgeving kunnen blijven wonen. Hun eengezinswoningen komen vervolgens weer beschikbaar voor nieuwe bewoners en gezinnen in de Bitswijk.”

Te huur
Nog niet alle appartementen zijn verhuurd. Area start vanaf vrijdag een nieuwe verhuurperiode. Het betreft met name de appartementen in de vrije sector met een huurprijs van 725 euro per maand. Deze liggen aan de westzijde en kijken uit op het multifunctionele wijkgebouw en op de Klarinetstraat. Ze hebben een oppervlak van 92m² en beschikken over een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer met apart tweede toilet, inpandige bergruimte, balkon en privé parkeerplaats in de parkeerkelder.
Meer informatie over het nieuwbouwcomplex en de verhuur op www.areawonen.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant