HoutBrox Uden maakt winkelen een belevenis

Algemeen 41 keer gelezen
HoutBrox Uden is hét toonaangevende modewarenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. Zondag 10 maart is het modewarenhuis te vinden in de Koekbouw in Veghel tijdens het Stijlvol Beleven Lifestyle event.

[image=231774]

HoutBrox Uden is een uniek modewarenhuis met een inspirerende modecollectie van topmerken, evenementen een heerlijk restaurant en zeer gastvrije service. Een modewarenhuis met een breed continue vernieuwend product- en merkportfolio. Tot het assortiment van HoutBrox Uden behoren internationale topmerken en op het gebied van mode, schoenen en accessoires. Maar ook heeft HoutBrox haar eigen webshop, gemakkelijk vanuit huis de mooiste merken bestellen. Uiteraard sparen vaste klanten ook bij deze aankoop vijf procent op de vaste klantenkaart.
Boetieks
HoutBrox Uden kent in zijn nieuwe vorm ook een aantal vooraanstaande boetieks. In deze boetieks zijn onder andere Boss, Ugg Australia, Purdey en HiP Jewels & Watches te vinden. Met al deze prachtige merken, is er telkens een inspirerende collectie in het modewarenhuis present. Met de vertrouwde gastvrijheid is HoutBrox na ruim 100 jaar nog steeds een vaste waarde voor modebewust Nederland. Winkelen in HoutBrox Uden is als een dagje uit. HoutBrox Uden is te vinden aan de Marktstraat 25 in Uden. (www.houtbrox.nl)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant