Leerlingen van het Udens College. (archieffoto)
Leerlingen van het Udens College. (archieffoto)

Luuk Dopper nieuwe directeur van Udens College havo/vwo

Onderwijs 535 keer gelezen

UDEN | De sector havo/vwo van het Udens College heeft een nieuwe directeur. Luuk Dopper is per 15 februari aangesteld.

Dopper volgt Hans Olshoorn op. Hij maakte op 1 januari van dit jaar de overstap naar het Maas Waal College in Wijchen. Daar is hij locatiedirecteur geworden.

Dopper is nu werkzaam als afdelingsleider havo/vwo van de locatie Zonegge van het Liemers College in Zevenaar. De sollicitatiecommissie droeg unaniem Doppper voor als sectordirecteur havo/vwo. In die commissie zat ook een ouder en een leerling.

Herman Vullings
De komst van Dopper betekent ook een afscheid van de interim-sectordirecteur Herman Vullings. Vullings verdwijnt niet helemaal uit beeld, hij zal in de begeleiding van de sector wel een rol blijven spelen.

"We zijn de heer Vullings zeer dankbaar voor de wijze waarop hij vanaf de start van dit schooljaar leiding heeft gegeven aan het sectordirectieteam en de medewerkers van de sector", schrijft de directie in een brief aan ouders en leerlingen van het Udens College.

Succes
"Wij wensen de heer Dopper heel veel succes in zijn nieuwe baan op onze school. We zijn er van overtuigd dat hij, samen met de afdelingsdirecteuren, de sector havo/vwo de komende jaren op een enthousiaste, deskundige en inspirerende wijze zal gaan leiden", aldus de directie van het Udens College in dezelfde brief.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant