In totaal worden er op het terrein 136 recreatiewoningen gebouwd.
In totaal worden er op het terrein 136 recreatiewoningen gebouwd.

Roompot bouwt vakantiepark aan rand van Maashorst

Algemeen 674 keer gelezen

SCHAIJK | Op een deel van de voormalige camping Paricval in Schaijk wordt vanaf medio 2016 een compleet nieuw vakantiepark gerealiseerd: Roompot Vakantiepark Schaijk. De ontwikkeling van dit park is een gezamenlijk initiatief van de eigenaar Charles Veerkamp en ontwikkelaar Roompot Projects. De plannen werden woensdagavond bekendgemaakt in het Van der Valk Hotel in Uden.

In totaal worden er op het terrein 136 recreatiewoningen gebouwd. Bij de architectuur, de inrichting en het materiaalgebruik wordt zoveel mogelijk aansluiting gezocht bij de natuur die het park omringt. Het aangrenzende natuurgebied De Maashorst is met 3.500 hectare het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant. Dit unieke en diverse landschap is het uitgangspunt. Ook de sfeervolle gerenoveerde schuur waarin een deel van de centrumvoorzieningen zoals een restaurant, speelbos en een kinderclub zijn ondergebracht, benadrukt de verbinding met de omgeving.

Veerkamp blijft beheerder
De recreatiewoningen worden verkocht aan particuliere investeerders die vervolgens de mogelijkheid hebben om hun woning voor eigen gebruik aan te houden of te verhuren via Roompot Vakanties. Het beheer blijft in handen van de eigenaar Charles Veerkamp. Het deel van de huidige Camping Parcival dat niet wordt ontwikkeld door Roompot Projects gaat verder onder een nieuwe naam: Bungalowpark De Boomgaard.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant