Luuk Dopper.
Luuk Dopper.

Nieuwe sectordirecteur van havo/vwo stelt zich voor

Onderwijs 402 keer gelezen

UDEN | Luuk Dopper is sinds 1 februari de nieuwe sectordirecteur van havo/vwo op het Udens College. "Het Udens College is een school die volop leeft en in ontwikkeling is. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren in goede afstemming en samenwerking met de leerlingen, ouders, collega's en omgeving."

Dopper werkte voorheen als locatieleider aan het Liemers College in Zevenaar. Daar heeft hij twaalf jaar gewerkt. Daarvoor was hij 23 jaar in dienst op een school in Arnhem, waar Dopper ook woont. 

De nieuwe sectordirecteur is zich sinds een aantal weken wegwijs aan het maken op het Udens College. "Mijn eerste indruk is dat het een hele vriendelijke school is met vriendelijke leerlingen. Ik voel mij er erg welkom en dat heb ik ook wel uitgesproken. Uiteraard moet ik mij eerst even goed in het Udens College verdiepen voor ik met concrete plannen kom. Ik kan niet meteen te hard van de toren blazen."

Verbinden en sturen
Dopper wil vooral verbinden en sturen. "Ik wil veel met mensen in gesprek gaan, ook met de leerlingen, want ik vind het belangrijk om een goed beeld van de leerlingen te krijgen. Zo heb ik binnenkort een gesprek met de leerlingenraad en ga ik ook lessen bijwonen. Het vertrekpunt in het onderwijs moet altijd de leerling zijn, vind ik. Uiteraard ga ik ook in gesprek met docenten en ouders."

Lees het hele artikel in het Udens Weekblad van woensdag 2 maart. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant