Mieze is het asieldier van de week.
Mieze is het asieldier van de week.

Dierenasiel Hokazo zoekt een baasje voor Boerenfox Mieze

Algemeen 1.939 keer gelezen

UDEN | Deze week in het nieuws van Hokazo kun je je vermiste huisdier sneller terugvinden op de site van Hokazo. Ook wordt Mieze voorgesteld.

Vanaf nu zet Dierenopvangcentrum Hokazo alle honden en katten die als zwerfdier binnenkomen (m.u.v. jonge kittens) binnen 2 dagen op de nieuwe website Vermissing.hokazo.nl. Mensen wiens hond of kat vermist is, kunnen zo zelf in de gaten houden of hun vermiste huisdier bij het opvangcentrum is binnengebracht. Het tot nu toe gebruikte vermissingsformulier komt hiermee te vervallen. Het is verstandig om een vermissing ook altijd op de landelijke vermissingssite www.amivedi.nl te melden. Bij gechipte en goed geregistreerde dieren wordt uiteraard direct contact opgenomen met de eigenaar. Mensen zonder internet kunnen telefonisch contact opnemen met het opvangcentrum. Dus is je huisdier vermist? Check vermissing.hokazo.nl!

Asieldier van de week
Mieze is het asieldier van de week. Het is een rustig en heel lief Boerenfox-meisje van 9 jaar oud. Mieze is een grote knuffelkont en dol op aandacht. Ook van samen wandelen en spelen kan ze enorm genieten. Ze is ben een echte mensenhond. Samenleven met mijn soortgenootjes en katten gaat ook helemaal goed. Eigenlijk is het dus gewoon een ideaal hondje. Het enige minpunt is dat ze nogal bezitterig is. Haar voer, speeltjes en mandje wil ze liever niet delen met een andere viervoeter. Mieze kan niet wachten om opgehaald te worden en staat ook op www.dierenasiels.com en www.facebook.com/hokazo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant