Prins Eddy d’n urste van de Peelknijnen van Vliegbasis Volkel.
Prins Eddy d’n urste van de Peelknijnen van Vliegbasis Volkel.

Eddy d'n urste nieuwe prins van de Peelknijnen

Carnaval 2.651 keer gelezen

VOLKEL | Prins Eddy d'n urste is vrijdagavond onthuld en geïnstalleerd als prins van de Peelknijnen van Vliegbasis Volkel.

Prins Eddy d'n urste is de 55ste Prins van de Peelknijnen. Hij volgt Prins Ad dun urste op. Eddy dun urste zal worden bijgestaan door adjudant Toin Hutjens.

Convent van oud Prinsen
Eerst is er op passende wijze afscheid genomen van de 54ste Prins Ad dun urste. Welke zijn opvolger een fantastisch jaar toewenste samen met Jose, familie, vrienden en uiteraard met de fantastische vereniging. Ad is opgenomen in het convent van oud Prinsen.

Prinsenbal
Na het protocollaire gedeelte, werd tot in de kleine uurtjes gefeest op dit Prinsenbal der Peelknijnen, ondersteunt door de vrolijke noten van Hofkapel de Peelknijnen en zanger / DJ Danny.

Prins Eddy d'n urste
Eddy (53) woont met zijn grote liefde Jose (53) en hun dochter en zoon al zo'n 27 jaar in Uden. Hij werkt als Floormanager in de plaatwerkerij op VB Volkel en zorgt er samen met zijn collega's voor dat alle plaatwerkklachten aan de F-16 verholpen worden. Zijn vrouw Jose werkt met veel plezier als interieurverzorgster. Tevens is Eddy vrijwilliger bij de Brandweer Brabant-Noord bij de post Uden waar hij vele uurtjes doorbrengt, en chauffeurs opleidt en bijschoolt. De vrijwillige brandweer is zijn op één na grootste hobby want zijn grootste hobby is zijn vrije tijd doorbrengen met Jose.

Motto
Ze hebben beiden veel zin in de komende Carnavalsperiode en gaan er samen met iedereen die zin heeft een "skon" feest van maken met als motto: "Loat oew  dorst mar blusse!''


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant