Prins Randy d'n Urste en Adjudant Wout Swiers
Prins Randy d'n Urste en Adjudant Wout Swiers

Randy van Venrooij prins van het Boekelse carnaval

Carnaval 1.817 keer gelezen

BOEKEL | Randy van Venrooij is gisterenavond tijdens het prinsenbal onthuld als Prins Randy d'n Urste. Met het motto 'Geef nooit op, vier carnaval tot d'n top!' heerst hij samen met zijn Adjudant Wout Swiers over de Knöllekes tijdens de carnaval in Boekel.

Prins Randy d'n Urste (37) is in het dagelijks leven manager verkoop binnendienst bij Bas Trucks in Veghel. De prinselijke residentie van Prins Randy staat aan het Veenmos, waar hij woont met zijn vrouw Hilke en hun 2 kinderen Bram (6) en Juul (5). Prins Randy kun je kennen van het oberen bij café 't Menneke of van het tennissen bij TC Boekel. Hij zit ook graag op de wielrenner of mountainbike. Hij is jarenlang lid geweest van de kapel "De Opdonders", de voorloper van de huidige hofkapel Rawazzie. Dus mocht het nodig zijn, dan kan Prins Randy invallen. Daarnaast is hij lid van de gelegenheidskapel "De Donkiejagers" van de fanatieke buurtvereniging "De Donkies". Hij zet zich ook graag in voor de gehandicapte medemens. Dit mede vanwege zijn gehandicapte zusje Natasja. 

Prins Randy zet zich ook in als coördinator van Alpe d'HuZes op logistiek gebied. Hij regelt de gehele logistiek, dat wil zeggen 20 vrachtwagens met spullen die naar Frankrijk rijden. Hij gaat in 2018 ook zelf weer de berg overwinnen op de fiets. Een van de grootste drijfveren om dit te doen is zijn vrouw Hilke die de vervelende ziekte kanker heeft overwonnen.  
Receptie
Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld om Prins Randy d'n Urste, zijn persoonlijk Adjudant Wout en beide dames te feliciteren tijdens de prinsenreceptie op zondag 21 januari van 11.00 tot 18.00 uur in partycentrum Nia Domo.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant