Kampioen Tonpraten Berry Knapen
Kampioen Tonpraten Berry Knapen

Brabants Kampioen Tonpraten in Uden tijdens Pronkzittingen

Carnaval 2.094 keer gelezen

UDEN | Berry Knapen, afgelopen weekend voor de 8e keer uitgeroepen tot Brabants Kampioen Tonpraten, is de komende twee weekenden te bewonderen in Uden.

De pronkzittingen van de Knoerissen boekten Berry al vier jaar geleden en zijn blij dat hij Brabants Kampioen is geworden. "We proberen altijd goede tonpraters vast te leggen voor onze zittingen", vertelt regisseur Dennis van de Donk. "Het is natuurlijk extra mooi dat Berry juist nu Brabants Kampioen is geworden, want nu wil iedere zitting of slappe kletsavond hem natuurlijk boeken. Maar hij komt gewoon lekker naar Uden!"

Ook Andy Marcelissen aanwezig
De pronkzittingen van de Knoerissen worden gehouden op 19, 20, 26 en 27 januari a.s.. Een vol programma met veel lokaal talent zoals de Snabbelaars en Twirlinggroep de Wiebert. Maar ook goede tonpraters uit Brabant dus. Naast de eerder genoemde Berry Knapen, komt ook veelvoudig Brabants Kampioen Andy Marcelissen langs. "We willen onze bezoekers een avond vol met muziek, dans en humor aanbieden. Met deze twee toppers in de ton is de humor in ieder geval verzekerd." De Penthouse Boys uit Tilburg komen ook vier avonden, net als Slagwerkgroep de Eendracht, De Dansgarde, De Hofkapel, de Porcella's, De Udense Big Band en als slotartiest de Udenaar Dirk van den Brand.

Extra: Marlon Kicken
Dennis verwacht de vier avonden uit te verkopen, maar hij weet dat er nog wat kaarten zijn voor bijvoorbeeld vrijdag de 26e. "Wat onze commissie betreft een van de mooiste en gezelligste avonden. Dat komt omdat we dan nog een extra act hebben. Marlon Kicken, van oorsprong ook een tonprater, zal die avond met een gedeelte van zijn cabaretvoorstelling komen. En Marlon werkt altijd op de lachspieren. De moeite waard om te kijken." 

Het Udens Weekblad geeft kaarten weg voor de Pronkzitting op vrijdag 26 januari. Meedoen? Stuur dan naam, telefoonnummer en mailadres naar redactie@udensweekblad.nl. Meedoen kan tot maandag 22 januari. Winnaars krijgen zo snel mogelijk persoonlijk bericht. Mocht je geen kaarten gewonnen hebben, dan zijn kaarten voor 19 euro verkrijgbaar bij Shell Bitswijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant