Logo kliknieuws.nl/uden
Carnaval

Carnavalsmotto Knoerissen 2018-2019 is bekend

  •   keer gelezen   Carnaval

UDEN | CS de Knoerissen onthulde gisteravond in Theater Markant het nieuwe carnavalsmotto, bedacht door Marco van der Rijt: 'Dè laot ik nie skieete!'. Samen met de muzikale bijdrage van de Hofkapel werd hiermee het startschot gegeven voor het nieuwe carnavalsseizoen 2018-2019.

De opening van het nieuwe carnavalsseizoen begon met een officieel moment. C.S. de Knoerissen nam afscheid van Kees van Middendorp als voorzitter. Walco van de Ven neemt de voorzittershamer van hem over. Walco van de Ven kondigde aan dat er een nieuwe invulling gegeven gaat worden aan het carnavalsfeest op de elfde van de elfde. Dat begint met een nieuwe naam: 'Vur Voejere'. Dit feest gaat plaatsvinden op zaterdag 10 november. Overdag zullen alle mottopalen gezet worden en wordt voor de jeugd het carnavalsseizoen geopend met The Big Event. In januari zal de kaartverkoop van start gaan voor de pronkzittingen en het 60+bal.  

55 jarig bestaan C.S. de Knoerissen
Afgelopen zondag werd ook vooruitgeblikt naar 2020. In dat jaar zal de carnavalsstichting 55 jaar bestaan. Een werkgroep is gestart met het plannen van verschillende activiteiten rondom het jubileumjaar.  Meer informatie over onze evenementen vind je op www.knoerissen.nl.  

Meer berichten