Logo kliknieuws.nl/uden
Op 2 november is de top van de Tonpraoterskampioenschappen vertegenwoordigd
Op 2 november is de top van de Tonpraoterskampioenschappen vertegenwoordigd

De Peelknijnen gaan los en pakken groots uit

  •   keer gelezen   Carnaval

UDEN | De Peelknijnen vieren zaterdag 10 november hun 55-jarig jubileum. Deze mijlpaal wordt gevierd in hun 'Knijnenhol' de Marketplace aan de Markt 26 in Uden.

Broadway is de band die deze avond muzikaal iedereen in de goede sferen brengt, ondersteund door de huis-DJ van Marketplace: John de Visser.

Tonproatersavond
Vrijdag 2 november vindt de bekende Tonpraotersavond van de Peelknijnen weer plaats. Ook deze avond wordt gehouden in het Knijnenhol de Marketplace. Opnieuw is de top van de Tonpraoterskampioenschappen vertegenwoordigd, met onder anderen Rob Scheepers, Frans Bevers, Twan van Oers, Peter vd Maas, Freddy vd Elzen, Dirk Kouwenberg en Hans Eijkemans. Onder begeleiding van onze Blaaskapel der Peelknijnen en spreekstalmeester Maarten Heijnen hopen de Peelknijnen er een gezellige en vooral leuke avond van te maken.

Kaarten
Voor kaarten kun je contact opnemen met de Peelknijnen op het email adres depeelknijnen@gmail.com of even langs de Marketplace gaan. De kaarten zijn te koop voor 13 euro. Kijk voor meer informatie op de website www.cvdepeelknijnen.nl.

Meer berichten