Logo kliknieuws.nl/uden
Tiny en Ingrid
Tiny en Ingrid
Carnaval

Boerenbruidspaar Volkel is bekend

  •   keer gelezen   Carnaval

VOLKEL | Tiny en Ingrid van der Locht zijn het nieuwe Boerenbruidspaar van Pieperland. Dit werd afgelopen zaterdag in de Pieperploats in Volkel bekendgemaakt.

Ingrid: "Di joar waren wij het die di telefoontje kregen, wilde gullie ons boerebruidspoar worre, ppffff die zagen wij totaal nie an komme, maar de zegge de miste hurde we laoter. Onze Tiny zi altijd doe mar gewoon en zet men vural nie vurop. Zijn eerste antwoord was ook duidelijk nee, dus ik moest mijn vrouwelijke charmes wel in de strijd gooie. Ik zeg hoe mooi ist de ge nog een keer mi men macht trouwen? Toen zin ie: "Hoe moet de dan mi ut werk?" "Ho ho", zeg ik. "Smoesjes heb ik dikker gehurt, de waar toen wij drie keinder han en ik nog hil ger une vierde wou. Toen zin ie: "De gu nie, de past nie in de wagen (Zafira)", en daor trapte ik toen in, mar die pieper gu nou nie mer op. Hij ging is een eindje keure en ja de rest is alwir geschiedenis. Ik ben Ingrid van Joke en Martinus de Rob. Ik ben in '69 geborre en getoge in Volkel in de Hermlijnstraat  waor ik ben groot geworre als klenste en verwenste uit een groot gezin. Ik he vier bruurs en drie zussen, het waor bij ons thuis altijd een gezellige drukke boel.

Tiny: "Ik ben Tiny van Jan van Martien van dun Heikant. Geborre in Uje in '66  en in '77 op Lankes komme te wone war hij samen mi hullie Wim al gauw vrienden makte, en regelmatig te veine waar op het voetbalveld mi de lankese boys. Laoter  hebbe ze Passe partoe, Annies Bar, de Pieper en de Witte regelmatig onveilig gemakt. Wij hebbe mekaar lere kennen in 't Huukske in Langeboom alweer 29 jaor geleje. Samen hebben wij drie keinder. Stef, mischien kendem van de Brabantse Hoeve of onze Bram van het voetbalveld. En ons Pien, ja de kent toch iedereen." Ingrid: "Wij runnen samen een autobedrijf en we zijn echt samen de baas. Ik heb het links voor het zeggen en Tiny rechts. Dus ge ziet wel: het wurt écht tijd dat wij is gaon trouwe. Wij vieren al jaore carnaval. Ok onze keinder kriggen het mi de paplepel ingegeve. Samen mi onze mooie groep 'Makt 'r mar wa van' hen we al veul hoogtepunten moge beleven. We gaon dan ok samen mi al onze vrienden ,familie, buurt en al die gezellige piepers en piepperinnen uit Volkel een heel skon bruiloft van maken. Wij hen er in ieder geval gruwelijke zin in."

Meer berichten