Logo kliknieuws.nl/uden
Klaas Dijkhoff
Klaas Dijkhoff (Foto: David van Dam)
Carnaval

VVD-fractievoorzitter is Knoergoeie Brabander

  •   keer gelezen   Carnaval

UDEN | VVD-fractievoorzitter/Tweede-kamerlid, best geklede man én slimste mens van 2017 en bovenal cultuurbewaker van het Carnavalsfeest Klaas Dijkhoff uit Breda is door Carnavalsstichting de Knoerissen uitgeroepen tot Knoergoeie Brabander 2019.

Klaas Dijkhoff werd in 1981 geboren in het Duitse Soltau. Via Eindhoven en Tilburg kwam hij in zijn huidige woonplaats Breda terecht. Klaas is getrouwd en heeft een dochter. Voor hij in 2010 Tweede Kamerlid werd, was hij onderzoeker en docent aan de Universiteit Tilburg en gemeenteraadslid in Breda. Ook had hij een eigen bedrijf in juridisch advies en IT-ondersteuning voor kleine ondernemers. In het kabinet-Rutte II was Klaas van 2015 tot 2017 staatssecretaris van Veiligheid en Justitie en korte tijd minister van Defensie. In de Tweede Kamer is hij fractievoorzitter.

In zijn vrije tijd "chillt" Klaas graag met zijn vrouw en dochter. Ook bezoekt Klaas graag concerten. Daarnaast is hij graag te vinden op de tribune bij PSV met zijn vader en jongere broers. Tot slot is Klaas Dijkhoff ook een fervent carnavalsvierder, blijkens een recente uitspraak waarin hij aangaf het debatteren te laten schieten om te gaan hossen. Carnavalsstichting de Knoerissen is trots op haar Knoergoeie Brabander 2019 Klaas Dijkhoff en zal hem eren tijdens de pronkzittingsavond van 16 februari 2019. Voor meer informatie over de kaartverkoop zie www.knoerissen.nl.

Meer berichten