Logo kliknieuws.nl/uden
Francien en Lambère
Francien en Lambère
Carnaval

Francien en Lambère van Sleuwen boerenbruidspaar De Schaopenwaesers

  •   keer gelezen   Carnaval

ODILIAPEEL | Francien en Lambère van Sleuwen zijn het 25ste boerenbruidspaar van carnavalsvereniging De Schaopenwaesers.

Lambère is geboren in Dinther en Francien komt uit Heesch. Samen hebben ze vier kinderen; Lizette, Sabine, Simone en Rachelle. Ze hebben elkaar op 30 april 1980 in de Lunenburg in Loosbroek ontmoet. Francien was een vriendin van de vriendin van zijn jongere broer Ad waarmee Lambère op stap was die avond. Dankzij zijn jongere zus Annemarie kon Lambère het telefoonnummer van Francien achterhalen en is alles goed gekomen. Hun gezamenlijke hobby is golfen. Naast het golfen zijn zij druk met hun acht kleinkinderen. Samen runnen ze autorijschool van Sleuwen in Odiliapeel.

Lambère en Francien vinden het ontzettend leuk om boerenbruidspaar van Odiliapeel te zijn omdat ze affiniteit hebben met het boerenleven en 'ons durpke' is ontgonnen door boeren. Het huwelijk beschouwen zij als een band voor het leven. Iedereen die Lambère en Francien wil komen feliciteren, is welkom op de boerenbruiloft op zondagmiddag 3 maart 2019 in zaal De Beukenhof in Odiliapeel. Kaarten voor de bruiloft zijn te koop bij de boerenbruidspaarcommissie bb@deschaopenwaesers.nl. De receptie is aansluitend na de boerenbruiloft vanaf ongeveer 18.30 uur.

Meer berichten