Logo kliknieuws.nl/uden
Snollebollekes, een van de artiesten die aanwezig is op 17 januari
Snollebollekes, een van de artiesten die aanwezig is op 17 januari
WIN

Win kaarten voor opnames Hart voor Muziek in Zeeland

  •   keer gelezen   Carnaval

ZEELAND | Het begint een aardige traditie te worden: Een week of zes voor carnaval de opnames van de speciale Hart voor Muziek afleveringen, compleet opgehangen aan carnaval, onder de naam Polonaise. Udens Weekblad geeft 3x2 kaarten weg voor de opnames op donderdagavond 17 januari in Het Witte Huis in Zeeland.

Alle groten uit het Carnavalsmuziekwereldje zijn te gast en zij brengen zowel een oude hit als een nieuwe topper ten gehore voor het oog van de camera's van Hart voor Muziek. Deze uitzendingen zijn vijf weken lang iedere zaterdag vanaf 26 januari te zien op Omroep Brabant.

Artiesten
Met welke artiesten kun je het feestje meevieren? Een hele lijst. Wat dacht je van Snollebollekes, Alpenzusjes, Feestteam, Ferry de Lits, Gebroeders Rossig, Havenzangers, Lawineboys, Marco de Hollander, de Party Friex, Pater Moeskroen, René Schuurmans, Rob van Daal, Sieneke, Stef Ekkel, Double DJ's, Danny Canters & Frank van Weert, Cooldown ft. Franky B., Huub Hangop, Jeroen van Zelst, Marco Kraats, Zware Jongens, Arjon Oostrom en Alex?

Winnen
Kaarten winnen? Mail dan je favoriete nummer van je favoriete artiest met je naam en telefoonnummer naar redactie@udensweekblad.nl en wie weet ben jij erbij. Winnaars krijgen maandag 14 januari persoonlijk bericht. Niet gewonnen? Kaarten zijn te koop voor 12,50 euro via Hartvoormuziek.tv of haal ze bij Het Witte Huis aan de Reekseweg 7 in Zeeland.

Meer berichten