Logo kliknieuws.nl/uden
Een eerdere, drukbezochte editie van de kroegentocht (foto: Jason Setzer)
Een eerdere, drukbezochte editie van de kroegentocht (foto: Jason Setzer)
WIN Carnaval

Win kaarten voor de Ujese Kroegentocht

  •   keer gelezen   Carnaval

UDEN | Het carnaval barst op zaterdag 2 maart weer los tijdens de Ujese Kroegentocht. In samenwerking met de Udense Horeca is de line-up van de kroegentocht bekendgemaakt. Het Udens Weekblad mag 6x2 kaarten weggeven.

Op de verschillende podia, bij de kroegen, staan allerlei artiesten die de bezoekers van de kroegentocht een leuke en gezellige dag gaan bezorgen. "De podia zijn goed gevuld, voor ieder wat wils. We hebben er enorm veel zin in'', aldus voorzitter Caine Doedée. De Horecaboulevard, bestaande uit Café de Preek, Brasserie Verhoeven, Market Place en Cravt brouwlokaal, heeft dit jaar weer een line-up waarop gedanst mag worden. Zo kan het publiek uit hun dak gaan met de Daily Fools, Bart&Alex, Galaga, Suprise en All Starz. Ook bij Ons Caffeej en 't Stulpke wordt flink uitgepakt. Daar gaat de show gestolen worden door echte carnavalsacts zoals Huub Hangop, DJ Timmie Tirol, Chef Soldaat en de Feestgangers XXL. In de grote tent op de markt heeft Theater Markant het programma bekend gemaakt, bestaande uit Partycriminals en DJ Vinnie. In de hoek van de Sergeant Peppers staat ook dit jaar weer een groot podium. De line-up wordt mogelijk gemaakt door de Vrolijke Koster, L'esperance, Meneer Prinssen en zoals gezegd Sergeant Peppers. Blikvangers van dit jaar zijn Def Ryhmz en K-liber. Daarnaast gaat er flink gehost worden op De Lievelings DJ's van je zusje, Aap uit de mouw, Sjieke Bazen, Grens&loos en Willy Whoo.

Win
Het Udens Weekblad mag 6x2 kaarten weggeven voor de Ujese Kroegentocht. Like de pagina van de Ujese Kroegentocht. Deel het bericht dat op onze Facebookpagina staat en tag degene waarmee je de tocht wilt lopen. 20 februari wordt de winnaar door ons bekend gemaakt.
 

Meer berichten