Logo kliknieuws.nl/uden
Eva en Iffan
Eva en Iffan
Carnaval

VTC de Vrijbuiters onthult Prins Iffan en Adjudant Eva

  •   keer gelezen   Carnaval

UDEN | Op de wekelijkse clubavond van VTC de Vrijbuiters, de vrijetijdsclub voor mensen met een verstandelijke beperking, werden Prins Carnaval 2019 en zijn adjudant onthuld. Ook dit jaar werd dit via een carnavalsquiz bekend gemaakt.

Dit jaar mag Iffan Lubarsky de scepter zwaaien, samen met Eva van Brussel. Iffan werkt bij Amarant serviceteam Morgenzon in Zeeland als hulp conciërge. Ook verricht hij werkzaamheden bij Barry Emons. In zijn vrije tijd speelt hij basgitaar bij de Vrolijke Nootjes van Kunst & Co in Uden en uiteraard bezoekt hij wekelijks de clubavonden van VTC de Vrijbuiters. En ook besteedt hij sinds een half jaar natuurlijk veel aandacht aan zijn vriendin Stefanie. 

Eva werkt bij Dichterbij, locatie de Oude Bosweg, op de afdeling Wasserij en Textiel. Haar aandacht gaat vooral uit naar het draaien van de wasmachines. Onlangs heeft zij daar haar 12,5-jarig jubileum mogen vieren. Eva is dol op muziek. Ze mag graag haar vader Tijn vergezellen wanneer hij muzikale optredens verzorgt. Verder kan Eva een prachtige truc met een bal van haar favoriete voetbalclub PSV. Ze laat deze ronddraaien op haar duim, wat altijd veel bewondering oogst bij iedereen. En ook zij gaat trouw elke donderdagavond naar de Vrijbuiters in Uden.

De Prins woont bij Amarant in Zeeland en zijn Adjudant woont bij Zorgwiel, locatie De Blitz in Uden. Prins Iffan en Adjudant Eva verheugen zich zeer op het komende carnaval, met name op het Feest der Feesten van de Knoerissen op 23 februari en natuurlijk vooral op hun eigen carnavalsfeest in de Kom-In op donderdagavond 28 februari bij VTC de Vrijbuiters.

Meer berichten