Logo kliknieuws.nl/uden
Foto: Marcel's Photography.
Foto: Marcel's Photography.
Carnaval

Ujese Kroegentocht pakt uit met artiesten

  •   keer gelezen   Carnaval

UDEN | De achtste editie van de Ujese Kroegentocht staat zaterdag 2 maart op het programma. 

Een kaart voor de Kroegentocht kost dit jaar 22,50 euro. Hiervoor krijg je elf consumpties. Dit jaar doen er elf horecazaken mee met de Kroegentocht: Ons Caffeej, 't Stulpke, Sergeant Peppers, De Vrolijke Koster, L'esperance, Meneer Prinssen, Theater Markant in de Feestent, Verhoeven, De Preek, Market Place en debutant Brouwlokaal Cravt. Vorige week hield het Udens Weekblad een winactie in samenwerking met de Ujese Kroegentocht. De winnaars van deze actie zijn te vinden op onze Facebookpagina.

Line-up
De kroegentocht telt dit jaar vier verschillende podia. Op deze podia treden de hele dag diverse artiesten op. De Horecaboulevard, bestaande uit Café de Preek, Brasserie Verhoeven, Market Place en Cravt brouwlokaal, heeft dit jaar weer een line-up waarop gedanst mag worden. Zo kan het publiek uit hun dak gaan met de Daily Fools, Bart&Alex, Galaga, Suprise en All Starz. Ook bij Ons Caffeej en 't Stulpke wordt flink uitgepakt. Daar gaat de show gestolen worden door echte carnavalsacts zoals Huub Hangop, DJ Timmie Tirol, Chef Soldaat en de Feestgangers XXL. In de grote tent op de markt heeft Theater Markant het programma bekend gemaakt, bestaande uit Partycriminals en DJ Vinnie. In de hoek van de Sergeant Peppers staat ook dit jaar weer een groot podium. De line-up wordt mogelijk gemaakt door de Vrolijke Koster, L'esperance, Meneer Prinssen en zoals gezegd Sergeant Peppers. Blikvangers van dit jaar zijn Def Ryhmz en K-liber. Daarnaast gaat er flink gehost worden op De Lievelings DJ's van je zusje, Aap uit de mouw, Sjieke Bazen, Grens&loos en Willy Whoo.

Informatie
De Ujese Kroegentocht duurt van 14.00 uur tot 21.00 uur. Consumpties zijn alleen in dat tijdsbestek in te leveren bij de diverse horecazaken. Om rijen bij de pinautomaten te voorkomen is het handig om genoeg cash geld bij te hebben. Vanaf nu zijn de kaarten te koop via www.ujesekroegentocht.nl en bij Rokado aan het Mondriaanplein 26 in Uden.

Meer berichten