Logo kliknieuws.nl/uden
Het winnende motto van vorig jaar
Het winnende motto van vorig jaar

Oproep: Knoerissen zoeken nieuw motto voor carnaval 2020

  •   keer gelezen   Carnaval

UDEN | Carnaval vieren met vrienden, familie of met onbekenden aansluiten in de polonaise. Een avondje pronkzitting, samen iets bedenken voor de optocht of iets verkopen op de Baggemèrt. En dat alles aan de hand van het carnavalsmotto. Maar wat wordt het motto dit jaar? Daarvoor roepen de Knoerissen weer de hulp in van alle Udenaren.

Wie heeft er een motto dat past in het rijtje van 'Kik mar nie te naauw', 'Lao mar komme', 'Zuuk 't nie te wijt' of 'Dè kunde gij ok'? Heel Uden mag meedoen met het verzinnen van een motto. Verzin jij de opvolger van 'Dè laot ik nie skieete!'?

Regels
Waar voldoet een goed motto aan? Het moet in het 'Újes' geschreven zijn, goed in het gehoor liggen en carnavalesk zijn. Een motto mag niet kwetsend zijn en geen schutting- of scheldwoorden bevatten. Motiveer het motto dat jij bedenkt en stuur het op.

Insturen
Stuur je motto voor 6 september naar de Knoerissen. Dat kan op een aantal manieren. Per mail (motto@knoerissen.nl ) of per post (Postbus 111, 5400 AC in Uden o.v.v. 'Motto 2020' en contactgegevens). Je kunt je motto ook via social media insturen. Stuur dan een bericht via Instagram (@csdeknoerissen) of Facebook (@deknoerissen). De bedenker van het winnende motto ontvangt twee gratis kaarten voor de pronkzittingen.

Bekendmaking
Tijdens het Soiree in Markant Uden maakt Prins Porcellus LIV Thijs Vonk het nieuwe motto bekend.

Meer berichten