Logo kliknieuws.nl/uden

Ruud Alofs is Groowt Ujes Talent 2020

  •   keer gelezen   Carnaval

UDEN | Udenaar Ruud Alofs (31) is door Carnavalsstichting De Knoerissen uit Uden uitgeroepen tot Groowt Ujes Talent 2020. Hij is de oprichter van het bedrijf GroenBezorgen.

Ruud is een geboren en getogen Udenaar. Hij rondde in Eindhoven aan het ROC de opleiding Sport en Bewegen af en heeft vervolgens jarenlang tennisles gegeven in Uden en omstreken. Na een baan als teamleider bij een sociale onderneming in Oss, begon het bij Ruud toch te kriebelen om voor zichzelf te beginnen. Na het kopen van zijn eerste racefiets, ging hij ervaring op doen als fietskoerier, maar wilde al snel doorpakken met een eigen bedrijf om iets goeds te doen voor de vervoersstroom in Uden. Bedrijven ontzorgen in het halen, brengen en bezorgen van pakketjes, brieven, bloemen, medicijnen, postbusservice uit handen nemen, noem maar op. Alles om nog duurzamer te ondernemen. Mede dankzij het versnellen van de duurzaamheidsambitie in de regio Uden is Ruud door De Knoerissen gekozen als Groowt Ujes Talent 2020.

Carnaval
Ruud is een echte liefhebber van het carnaval, al zal het werk ook tijdens carnaval door moeten gaan. Vorig jaar nog al fietsend als deelnemer aan de Ujese Optocht en vroeger werkte hij zelfs als ober tijdens de pronkzittingen in de Schaapskooi en kreeg op deze manier dus al veel mee van De Knoerissen. Hij ziet erg uit naar de huldiging tijdens de tweede pronkzittingsavond op zaterdag 1 februari. Voor meer informatie over de kaartverkoop zie www.knoerissen.nl.

Meer berichten