Roland de Laak.
Roland de Laak. (Foto: Bianca van den Broek)

'Jumbo-man' Roland de Laak is Prins Porcellus de 55ste

  •   keer gelezen   Carnaval

UDEN | Roland de Laak, eigenaar van Jumbo Drossaard, is vanavond tijdens de eerste pronkzitting van De Knoerissen bekendgemaakt als Prins Porcellus de 55ste. Voor de ogen van zo'n 600 nieuwsgierige bezoekers werd de nieuwe prins tijdens de eerste van vier pronkzittingen in Theater Markant onthuld.

Roland en zijn vrouw Ilse zijn samen met hun twee dochters, Floor en Kim, woonachtig aan de Eikenheuvelweg in Uden. Roland runt in het dagelijks de supermarkt Jumbo op de Drossaard in Uden en heeft er mede voor gezorgd dat dit winkelcentrum vorig jaar een totale metamorfose heeft ondergaan, waarmee het er weer jaren tegenaan kan. Daarnaast heeft Roland al een jarenlange binding met CS de Knoerissen. Eerst in de rol van voorzitter van het bestuur en thans als lid van de Hoge Raad. Ook NEC, in zijn geboortestad Nijmegen, kan op zijn trouwe support rekenen en velen hebben hier al kennis mogen maken met zijn gastvrijheid.

Prinsenreceptie
De Knoerissen bieden Prins Porcellus LV en zijn gezin een prinsenreceptie aan op zondag 16 februari 2020 vanaf 11.11 uur in Markant Uden. Hier kunnen familie, vrienden, kennissen, collega's, bevriende (carnavals)verenigingen uit de regio en alle andere geïnteresseerden, de kersverse prins feliciteren.
 

Meer berichten