Afbeelding

Dubbel feest bij Café de Preek

Carnaval Carnaval 1.158 keer gelezen

UDEN | Voor Patrik Puyn van Café de Preek aan de Markt begint carnaval nog net wat eerder dit jaar. Naast een bomvol carnavalsprogramma viert hij op de donderdag 20 februari zijn 50e verjaardag in een grote tent.

"Dat wordt al een knaller hoor", vertelt de café-eigenaar over zijn 'Patrik's 50th B-day Bash'. "De tent voor het café staat donderdag al klaar. We kunnen dan alvast goed warmdraaien voor carnaval." Het feest begint om 20.00 uur met livemuziek van coverband Pokey and the Headlights.

Quatz
Vrijdag staat vanaf 21.00 uur traditioneel de smartlappen rock 'n roll band Quatz op het programma. Deze coverband speelt al jaren onvervalste smartlappen, maar dan net in een ander jasje. Zonder het origineel geheel te verliezen, verbouwt Quatz de nummers in een lekker rockgenre. Van de bekende smartlappen zoals 'Huilen is voor jou te laat' tot 'Rocky' en weer terug van 'Een man mag niet huilen' tot 'Ik ben Gerrit'. Op zaterdag nemen DJ Jasper en DJ PP de muziek voor hun rekening.

Optocht
Op zondag komt de optocht voorbij. Buiten bij Café De Preek zorgt blaaskapel de Peelknijnen voor de lekkerste carnavalsdeuntjes. In het café vind je net als de avond ervoor DJ Jasper en DJ PP. Café de Preek sluit carnaval op maandag af. Vanaf 21.00 uur laat coverband Yellow Pants zich horen. Met de uithalen van Tina Turner langs de rockers van AC/DC, de meezingers van Marco Borsato en swingen met ABBA zal stilstaan geen optie zijn!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant