Foto: Jason Setzer
Carnaval

Show je pekske in de Sint Janstraat

  •   keer gelezen   Carnaval

UDEN | Jeroen en Debby Pfaff van Café Zinderend en Restaurant Zinderend aan de Sint Janstraat zijn echte carnavalsvierders. Ze kijken uit naar hun eerste carnaval in het café dat ze vorig jaar overnamen.

Donderdag 20 februari staat al in het teken van carnaval bij Café Zinderend, waar de carnavalseditie van de maandelijkse pubquiz op het programma staat. "We vonden dat we onze maandelijkse pubquiz met carnaval niet voorbij konden laten gaan", vertelt Debby. "Daarom heeft deze quiz het thema 'carnaval'. Deelnemers mogen verkleed komen als ze dat willen." Inschrijven kan bij Met De Fles Op Tafel, via www.metdeflesoptafel.nl.

Pekske showen
De dag erna gaat het feestje vanaf 19.11 uur verder tijdens 'Pekske showen'. Een mooie carnavalsaanbieding: je krijgt deze avond twee drankjes voor de prijs van één.

Optocht
De optocht trekt op zondag door de Sint Janstraat. In het café is het vanaf 13.11 uur feest. DJ Roland de Winter draait gezellige carnaval hits. Er is een heuse kinderhoek ingericht, waar kinderen onder begeleiding lekker vooruit kunnen terwijl papa en mama genieten van de carnavalssfeer.

Zinderend Grill
Je hoeft bij Zinderend niet bang te zijn om honger te krijgen. Grillrestaurant Zinderend biedt op zaterdag, zondag en maandag een speciaal carnavalsmenu aan. "Loop gezellig het restaurant binnen voor een heerlijke hap van de barbecue voor weinig", aldus Debby.

Sergeant Peppers presents: The Hangover

Bij Sergeant Peppers aan de St. Janstraat wordt het carnaval met een HANGOVER dit jaar. Een bomvol programma met een overvloed aan gezelligheid. Ook aan de kinderen is gedacht!

De eerste carnavalssessie begint al op donderdag, met Jeremy, Robert en andere vlegels. Op carnavalsvrijdag is het tijd voor The Hangover Part 1, waarbij Prins Pepper de 21ste nog één keer helemaal tot het gaatje gaat. We gaan nog één keer los met Prins Pepper Stan en Adjudant Roel. DJ Dirty Danny & De Hitsige gaan hieraan bijdragen. Met een live mix van carnavals 90's, 00's en guilty pleasures maken ze er een knallende carnavalsstart van. Tijdens de A Meezing Party later op de avond kun je niks anders dan, de naam zegt het al, meezingen!

Jubileum CV de Pepper (22-2-2020, 02.22 pm de 22ste Prins)
Een jubileumjaar voor carnavalsvereniging CV De Pepper, en het belooft dan ook een bijzonder gezellig feestje te worden, want de CV bestaat 22 jaar. Op zaterdag staat je The Hangover Part 2 te wachten. Om 13.11 uur wordt er afscheid genomen van Prins Pepper de 21ste, waarna hij om 13.41 wordt opgenomen bij de Oud-Prinsen. En rond de klok van  02.22 pm is Prins Pepper 22ste bekend.
 Van 15.00 tot 03.00 uur is het één groot knalfeest met natuurlijk de nieuwe prins. Tot 23.00 uur is het ook buiten een feestje, tijdens de Ujese Kroegentocht.

Gratis ranja
Op zondag 23 februari kun je buiten genieten van de optocht. Bij de Pepper binnen is er een Ranja Party waar alle kinderen, zoals altijd bij de Pepper, gratis ranja mogen komen drinken. Papa's en mama's zijn welkom om in de polonaise aan te sluiten. Prins Pepper de 22ste, zijn Adjudant en de Raad van 11 zijn ook van de partij. Op maandag en dinsdag is Sgt. Peppers gesloten, en viert de CV carnaval bij de collega's.
 

Meer berichten